Turer

Velg din opplevelse

Indre Sogn Vinter 2020-2021

Vinteren 2020/2021 i Indre Sogn

Indre Sogn byr på noko av Norges beste forhold for topptur og skredkurs frå desember i Jostedalen og Sogndalsdalen og fram til den siste snøen smeltar i Hurrungane og på Sognefjellet i juni ein gong!

På starten av sesongen er det laussnø i bøtter og spann nord for Sognefjorden, perfekte forhold for skredkurs og toppturar i ein mjuk og lydlaus verden. Fra påske og utover er det opent på Turtagrø og då vert det aktivitet i Hurrungane. Vi slutter gjerne av skisesongen med turer på Store Skagastølstind (klatring so klart, men med ski som anmarsj) og i Smørstabbtindene der snøen ligg lenge på breane. Våren treff litt før nede i dalane, men det kjem stadig nye forsyningar av snø og her kan ein køyre laussnø i nordsidene og supermannsføre i sørsidene.

I tillegg til turane og kursa som er satt opp for vinteren har me mange både turer og kurs på skreddarsaum!

Dei fleste av førarane i Norgesguidene bur i Indre Sogn - og er lommekjente og stort sett ute det meste av vinteren. Turtagrø Hotell, Jostedal Hotell, Jostedal Camping og Vatnahalsen Hotell er fine utgangspunkt for toppturer.

Skredkurs 3 dager Jostedalen

Skredkurs i Jostedalen Fleire og fleire tar turen ut i vinterfjellet med alpine toppturski. Dette praktiske kurset har som mål å forberede deg på korleis du forholder deg til bratt og...