Turer

Velg din opplevelse

Store Skagastølstind, til daglig kallt Storen, trenger sjelden introduksjon - dette er den mest majestetiske av toppene i Hurrungane, og bare synet har i over hundre år gitt utallige fjellvandrere en uimotståelig trang til å klatre den.

Store Austabotntind er ein av dei mest markerte toppane i Hurrungane, og ein av dei flottaste klyveturene ein kan tenkje seg. Her ein ikkje ikke dagen i i skuggen av fjellet, du er høgt oppe blant tindene mesteparten av tiden.

Sommarferie i Jotunheimen og Hurrungane med fjellførar og klatring på dei kvassaste toppane i Noreg!
Jostedalsbreen, eller Josten, er som kjent den største breen i Noreg og fastlandseuropa. Den ligg der den ligg på grunn av to elementære ting, nemleg høge fjell og mykje nedbør som snø.

Vestsida av Jotunheimen har meir snø enn austsida, derfor har me laga Tinderuta som dreg full nytte av dette

"Josten på langs" er den klassiske vårskituren på Jostedalsbreen: Tre dagar på ski fra Jostedalen eller Stryn til Fjærland.

Kalven er den perfekte kombinasjonen av brevandring , bratt snø, luftig egg og fantastisk utsikt!

Store Austobotntind (2204 m.o.h.) er en av de fineste alpine toppene i Hurrungane - her får du den på en nydelig tinderangling med morsom klatring.
Sogndalseggi er eit paradis for topptur på ski med mange moglegheiter for alternative nedkøyringar.
Frå dei ulike skisentera på Møre er det mykje god kjøring utanfor løypene. Noko kan ein nå rett frå heisen, anna må ein gå litt for å oppnå. Uansett skal vi finne dagens beste snø og legge fine spor! Både kurs eller føring.
Skagastølsryggen er ein av dei klassiske draumeturane i Hurrungane.
Norgesguidene og Turtagrø byr inn til åpne toppturar i fantastiske Hurrungane i helgane frå påske og utover våren.