Arctic Houte Route

Arctic Houte Route - Bodø-Tromsø

I Samarbeid med Hurtigruten og Norwegian Adventure Company har Norgesguidene satt opp toppturer på ski med Hurtigruten.


Et spektakulært skieventyr i Lofoten

Bli med til noen av de beste ski-perlene i Nord-Norge. Disse stedene er relativt ukjente og helt uberørte – også for oss nordmenn. Off-piste i Nord-Norge blir bare mer og mer populært. Spesielt etter at Lonely Planet ga Norge en annenplass på listen over verdens mest spektakulære eventyr-destinasjoner i 2013 - og de fantastiske off-piste-mulighetene var en av grunnene til plasseringen. Vi seiler fra sted til sted om nettene og går på ski om dagen. Arctic Haute Route byr på varierte og skreddersydde turer som er laget av de sertifiserte fjellguidene våre. De passer for alt fra nybegynnere til skieksperter. Men en ting er sikkert - og det er at sikkerheten til deltagerne kommer først!

Spennende utflukter

Hvis du har lyst til å ta det med ro en dag, har vi massevis av spennende utflukter. Både til lands og til sjøs: Havørnsafari, hvalsafari, fisketurer, kunst og historie og kajakkpadling. Vi lover deg at du ikke vil kjede deg et sekund.

Nostalgiske MS Nordstjernen

MS Nordstjernen ble bygget for Hurtigruten i 1956, og gjennomgikk en omfattende modernisering i 2013. Bruken av messing og tre har tatt henne tilbake til sin gamle storhetstid. Hun kombinerer ekte nostalgi med moderne komfort, som skaper en helt unik atmosfære. Les mer om skipet her.


Les mer!

Det er totalt 6 seilaser på Arctic Haute Route:

På de tre nordgående seilasene fra Bodø til Tromsø, utforsker vi Lofoten, Andørja og Kvaløya. De varer fra torsdag til søndag.
Avreisedatoer: 30.03 2017, 20.04 2017 og 27.04 2017

De sørgående turene går fra Tromsø til Bodø, og underveis får vi med oss Senja, Andørja og Lofoten. De varer fra søndag til onsdag.
Avreisedatoer: 26.03 2017, 02.04 2017 og 23.04 2017.

Bli Med!

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec